Totaaloplosser en -leverancier voor elektrische en mechanische aandrijftechniek

Vermogen

Het motorvermogen is de maximale energie die een motor per seconde kan produceren.

Bouwvorm

De manier van monteren en de stand van de elektromotor wordt ook wel de bouwvorm genoemd.

Toerental

Het toerental van de elektromotor wordt in de basis bepaald door het aantal polen in de motor en wordt uitgedrukt in het aantal omwentelingen per minuut.

Bouwgrootte

Het is belangrijk om rekening te houden met deze maximale inbouwmaten zodat de uitwisselbaarheid met normmotoren zoveel mogelijk gewaarborgd blijft.

Maximale vermogen

Het vermogen van een elektromotor is gebaseerd op het maximumvermogen bij een constante belasting en wordt uitgedrukt in kilowatt.

Efficiency klasse

De rendementsklassen voor elektromotoren worden ingedeeld in een viertal klassen: van standaardrendement t/m super premium rendement.

Service op locatie

Lees meer

Revisie - Reparatie - Wikkelen

Lees meer

Voorraadbeheer - Onderhoudscontract

Lees meer

Besparen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vel mollis orci. Nam fermentum elit est, vitae maximus est imperdiet sed. Vestibulum gravida in mauris ut ultrices.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vel mollis orci. Nam fermentum elit est, vitae maximus est imperdiet sed. Vestibulum gravida in mauris ut ultrices.

Voor meer handige tips om te besparen klikt u hier

Mark Wijnstra

Mark versterkt sinds mei 2022 ons team op het gebied van Sales en Operations.Hij is eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers en komt graag bij u langs om uw vraagstuk te bespreken.

Ons gehele assortiment vind u hier

Eric Kuijpers

Eric is al meer dan 40 jaar werkzaam bij Peters. Hij kent dus alle ins en outs van de werkplaats. Hij maakt de dagelijkse planning van alle reparatie en revisie opdrachten en stuurt van het technische team aan.

Ons gehele assortiment vind u hier

Gerrie Fonteijn

Gerrie is onze specialist op het gebied van advies en verkoop van technische producten. Hij is aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen met betrekking tot prijs en levertijd.

Ons gehele assortiment vind u hier

Willy Hoedemakers

Willy is uw aanspreekpunt voor advies ten aanzien van reparatie en werkplaats aangelegenheden (planning, mogelijkheden, kosten). Daarnaast kan hij u helpen bij vragen over service en onderhoud op locatie.

Ons gehele assortiment vind u hier

Arjan Scheffers

Arjan is al jaren een vertrouwd gezicht bij Peters. Sinds 2021 heeft hij het bedrijf overgenomen. U kunt bij hem terecht voor technisch advies over procesoptimalisatie, verbetertrajecten, energiebesparing, retrofit en engineering.

Ons gehele assortiment vind u hier