Certificaten Peters

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat Peters elektromotoren in 's-Hertogenbosch per 30-01-2017 werkt onder de normering IECEx DEK S0023

IECEx Internationaal certificatie schema
IECEx wordt wereldwijd geaccepteerd en is normgedreven. Bij IECEx is de certificerende instelling verantwoordelijk voor het samenbrengen van alle aspecten van ontwerp- en productie-evaluatie voor de afgifte van een openbaar certificaat.

Explosieveilige certificering
Ex-apparatuur is apparatuur die wordt gebruikt in een potentieel explosieve omgeving, zoals benzinestations, olieraffinaderijen, olietankers en de raffinaderijen. Apparatuur gebruikt in dergelijke gebieden moet worden gebouwd, zodat ze geen vonken of hitte die deze omgeving kunnen ontsteken creëren. Certificering garandeert dat apparatuur die wordt gebruikt in deze gebieden veilig is en voldoet aan de normen voor Ex-apparatuur.

De IECEx Certified Equipment Program
Dit IECEx programma is een internationaal certificatieschema voor producten die moeten voldoen aan de eisen van internationale normen, bijvoorbeeld IEC-normen opgesteld door de Technische Commissie 31.

IECEx Certificaat