Stagiair (BBL)

Als handigerd met passie voor techniek liggen de stageplaatsen voor het oprapen. Maar weet je wat pas écht fijn is? Dat zijn toch wel de  leuke, enthousiaste en gemotiveerde collega's - met net zoveel passie voor aandrijftechniek als jij - die klaarstaan om jou de kneepjes van het vak leren. Die kennis in beweging pakken ze je daarna nooit meer af!

En om je nog wat sneller over de streep te trekken bij ons stage te komen lopen, halen we nog wat extra's uit de kast. Komt 'ie: 

Bij Peters wordt de kantine niet alleen gebruikt om te genieten van je lunch en goede koffie - en met regelmaat een echte Bossche bol of een ijsje - maar het is ook dé plek waar jij je collega's kunt uitdagen voor een potje darts of tafelvoetbal. 

En wat denk je van een jaarlijks bedrijfsuitje, een leuke stagevergoeding en als klapper de mogelijkheid om na het afronden van je opleiding bij ons vast in dienst te komen! 

Say no more! Ik ben overtuigd.

Solliciteer direct

Wat ga je doen:

Onder leiding van een van je collega's verzorg je onderhoud en reparaties aan elektromotoren en de mechanische delen daaromheen, zoals tandwielkasten en pompen. Ons team bestaat uit zes technische collega's met superveel  ervaring dier jou leren om elektromotoren aan te passen, aan te sluiten en storingen op te sporen en te verhelpen. Zo combineer je jouw technische kennis op het gebied van elektrotechniek en mechanica en kun je het geleerde meteen in de praktijk toepassen. Als je het werk in de vingers hebt, dan mag je mee met opdrachten op locatie bij onze klanten.

Je bent:

  • ondernemend
  • een initiatiefne(e)m(st)er
  • enthousiast
  • niet bang om je handen uit de mouwen te steken
  • betrouwbaar
  • zorgvuldig
  • leergierig
  • een teamplayer

En natuurlijk heb je passie voor aandrijftechniek.

Solliciteer direct

Deze leerplaats geldt voor de opleiding(en):

Crebo opleidingOmschrijvingNiveau

 25304

Eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie 

3

 25306

Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw 

3

 25738

Technicus elektrotechnische industriële systemen en installaties 

 25343

Technicus elektrotechnische systemen 

4

 25297

Technicus engineering 

4