Distributiecentra

Distributiecentra

Ook wel het kloppende hart en de spil van de organisatie. Distributiecentra zijn een belangrijk onderdeel van de supply chain. Het is van cruciaal belang dat de goederenstroom vlot en betrouwbaar verloopt. Om dit te realiseren is het nodig dat de aandrijftechniek optimaal presteert, want: stilstand is geen beweging. Met alle gevolgen van dien. Peters Elektromotoren is als totaaloplosser en -leverancier in elektromechanische aandrijftechniek uw partner in motion. Wij zorgen voor beweging. Hoe we dat doen?

Efficiënte aandrijftechniek voor distributiecentra

Aandrijftechniek is een essentieel onderdeel van elk distributiecentrum. Het is deze technologie die de beweging van goederen mogelijk maakt en die kan worden toegepast voor vele doeleinden, waaronder het vervoeren, sorteren, inspecteren en pakken van goederen en het verplaatsen van producten binnen uw distributiecentrum. Van advies tot installatie van aandrijfsystemen staat ons team van professionals bij met raad en daad.

Oplossingen op maat voor elke toepassing.

Een belangrijke voorwaarde voor een duurzame, energiezuinige en betrouwbare productieomgeving is het gebruik van moderne en krachtige technieken. Peters Elektromotoren levert een breed assortiment elektromotoren, frequentieregelaars, aandrijvingen, motorreductoren en Eldro hydraulische thrusters die de bedrijfsvoering van uw distributiecentrum verbeteren.

Innovatie is waar ons techneutenhart sneller van gaat kloppen

Als ABB Value Provider weten wij als geen ander dat de elektromotoren van ABB zijn ontworpen om in de meest veeleisende omgevingen te werken. Ze zijn stil, energiezuinig en zorgen voor een optimale prestatie. De ABB IE-4 motor heeft op dit moment de hoogste energie-efficiëntie, waarmee deze elektromotor de beste keuze is op weg naar een beter milieu.

En onze frequentieregelaars staan garant voor een precieze aandrijving, waardoor productieprocessen efficiënter verlopen.

Het is met deze en tal van andere hoogwaardige producten dat wij zorgen voor het beste product op de juiste plek. Daar is geen pasklaar antwoord voor. Dat is maatwerk. En laat dat nou onze standaard zijn.

Reparaties en onderhoud, 24/7

Ons team van top-engineers staan voor u klaar voor reparatie en onderhoud. Gepland of al dan niet gepland. Krijgt u onverhoopt te maken met een technische storing waardoor het productieproces tot stilstand wordt gebracht, dan komen wij direct - dag en nacht - in actie om de storing zo snel mogelijk te verhelpen, waardoor downtime beperkt blijft tot een minimum.

Wij stoppen niet voordat we de oplossing hebben.

Kortom, Peters Elektromotoren is de partner die u zoekt voor het optimaliseren van de aandrijftechniek in uw distributiecentrum. Onze producten en diensten staan garant voor een duurzame, energiezuinige en betrouwbare productieomgeving. Neem vandaag nog contact op met onze adviseurs om te horen wat Peters Elektromotoren voor u kan betekenen.

Peters, laten we een afspraak maken