Waar we trots op zijn

Motor vervangen van het luchtbehandelingssysteem bij het Conservatorium van Amsterdam

Het Conservatorium van Amsterdam verwelkomt dagelijks veel bezoekers. Voor de studie of om een opera bij te wonen. Het is essentieel dat er altijd schone lucht in het gebouw is. Dit is niet alleen bevorderlijk voor het comfort en welzijn van de bezoekers, maar ook essentieel voor een optimale leer- en luisteromgeving. Een luchtbehandelingssysteem zorgt hiervoor door zuivere lucht te genereren. Het is belangrijk dat dit systeem optimaal blijft presteren en daar kunnen wij ons steentje aan bijdragen.

Bekijk project

ABB elektromotoren voor ABZ De Samenwerking

Voor het produceren van 815.000 ton aan diervoeder zijn robuuste krachtpatsers nodig. En dan betrouwbare, efficiënte nog wel. Als landelijke speler op het gebied van diervoeding is het essentieel om continu in beweging te blijven, dag in dag uit.

Bekijk project

Pomprevisie bij een dompelpomp

Dompelpompen worden door onze klant wereldwijd ingezet om grote hoeveelheden water te verplaatsen. Het verplaatsen van water kost veel kracht. Daar is deze pomp naar ontworpen. Dat presteren onder hoge druk vraagt om tijdig onderhoud. En laat je daarvoor bij Peters, specialist in pomprevisie, aan het juiste adres zijn!

Bekijk project

Productieband nalopen voor ingebruikname

De productielijn is er. Stilstaand dat wel. Voor in gebruik name moest deze productieband daarom nagelopen worden en preventief onderhouden. En dat alles op korte termijn en volgens een strakke planning, zodat deze fabriek nog dit jaar flink kan opschalen.

Bekijk project

Preventief onderhoud aan ventilatoren van Flint Group

Onderhoud is belangrijk. Dat prediken we bij Peters al jáááren. Bij Flint Group delen ze die mening. En dus planden wij een afspraak voor preventief onderhoud aan de vier ventilatoren op het dak van een van de grootste leveranciers aan de print-, verpakkings- en etiketteringsindustrie wereldwijd.

Bekijk project

Voorraadbeheer ATEX-motoren voor farmaceutische klant

Voor één van onze farmaceutische klanten hebben wij onlangs de voorraad ATEX-motoren in beheer genomen. En zoals je ziet, zijn er dat heel wat. Wat zijn nou de voordelen van voorraadbeheer? Dat leggen we je graag uit.

Bekijk project

Defecte frequentieregelaar met spoed vervangen

Als de nood aan de man is! Dan is het goed om te weten dat een concullega bereidt is om je uit de brand te helpen. Hoe dat zit? Lees snel verder...

Bekijk project

Voorraadbeheer elektromotoren en motorreductoren bij steenfabriek

Bij steenfabriek Vandersanden namen wij de inventaris op, zodat we deze bij toekomstige calamiteiten razendsnel uit kunnen wisselen en daarmee stilstand tot een minimum beperken.

Bekijk project

Gigantisch besparingspotentieel door toepassen ABB SynRM-technologie

65% besparen op energie en onderhoud door het toepassen van de nieuwste ABB SynRM technologie?

Bekijk project

Uitwisselen en revisie DC-motor in pretpark

Vierentwintig-uur-per-dag-zeven-dagen-per week staan wij klaar voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud. Zo reisden onze engineers in de avond af naar de Wereld vol Wonderen om daar tot in de kleine uurtjes aan de slag te gaan met het uitwisselen van een DC-motor.

Bekijk project

Reviseren industriële tandwielkast

Er worden strenge eisen gesteld aan de aandrijving die de productie in de voedingsmiddelenindustrie draaiende houdt. Zo ook voor deze industriële tandwielkast die op de top van zijn kunnen presteert. Niet zo gek dat deze aan slijtage onderhevig is.

Bekijk project

Energiebesparende maatregelen in diervoederindustrie

In de diervoederindustrie ligt een groot besparingspotentieel in het optimaliseren van de aandrijftechniek. Zo kregen wij onlangs de vraag van één van onze klanten in de diervoederindustrie om te komen met een energie-efficiëntie plan.

Bekijk project