Waar we trots op zijn

Revisie complete productielijn bij producent van energy bars

Tijdens een geplande productiestop hebben we 2 complete productielijnen gereviseerd.

Bekijk project

Gepland onderhoud tijdens productiestop chemical gigant

Tijdens de geplande productiestop hebben wij het onderhoud van 6 reactoraandrijvingen verzorgd.

Bekijk project

Efteling schommelschip

Een schommelschip moet schommelen! Wie kent het beroemde schommelschip van de Efteling niet. De twee elektromotoren waren kapot gegaan en die hebben wij voor het attractiepark met spoed kunnen verhelpen!

Bekijk project

Conditiemonitoring en preventief onderhoud bij Agrifirm

Tijdens de periodieke metingen van de hamermolens, persen en expanders is na analyse van de data gebleken dat een persmotor gereviseerd moest worden. Wij hebben deze werkzaamheden op locatie verzorgd waardoor productiestilstand tot een minimum kan worden beperkt.

Bekijk project

Levering elektromotoren en Vacon drives voor distributiecentrum van supermarktketen

Voor een supermarktketen die ernaar streeft om het meest duurzame distributiecentrum te ontwikkelen hebben wij 6 stuks 250Kw elektromotoren en Vacon drives mogen leveren voor de koeling.

Bekijk project

Defecte motoren in rioolgemaal Ladonk in Boxtel

Water en elektra gaan niet hand-in-hand. Door een defecte terugslagklep kwamen drie motoren van 75 kw onderwater te staan. Met alle gevolgen van dien....

Bekijk project

Vervangen pompsets en elektromotoren sportcomplex Sportiom Den Bosch

Bij het Sportiom is het moment gekomen om in totaal zeven pompsets, waarvan er een aantal al sinds 1996 in bedrijf, te vervangen door de energiezuinige KSB Etanorm pompen met ABB IE4 elektromotoren.

Bekijk project

Reviseren van riemvariator om het productieproces te waarborgen

Aandrijftechniek speelt een belangrijke rol in de industrie. Een onderdeel zoals deze riemvariator is daarbij de schakel die zorgt voor een soepele verandering in het koppel van de motor. U kunt zich voorstelen dat tijdig onderhoud van belang is om het productieproces soepel te laten verlopen en daarmee de continuïteit te waarborgen.

Bekijk project

Lagerschade in Scraped Surface Heat Exchanger

De nog geen jaar oude Perfector liet al snel na installatie van zich horen. De normaalgesproken fluisterstille warmtewisselaar maakte een hels kabaal waaruit bleek dat er dringend hulp ingeschakeld moest worden om dit defect zo snel mogelijk onder controle te krijgen.

Bekijk project

Energiebesparende maatregelen in diervoederindustrie

In de diervoederindustrie ligt een groot besparingspotentieel in het optimaliseren van de aandrijftechniek. Zo kregen wij onlangs de vraag van één van onze klanten in de diervoederindustrie om te komen met een energie-efficiëntie plan.

Bekijk project

Reviseren industriële tandwielkast

Er worden strenge eisen gesteld aan de aandrijving die de productie in de voedingsmiddelenindustrie draaiende houdt. Zo ook voor deze industriële tandwielkast die op de top van zijn kunnen presteert. Niet zo gek dat deze aan slijtage onderhevig is.

Bekijk project

Uitwisselen en revisie DC-motor in pretpark

Vierentwintig-uur-per-dag-zeven-dagen-per week staan wij klaar voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud. Zo reisden onze engineers in de avond af naar de Wereld vol Wonderen om daar tot in de kleine uurtjes aan de slag te gaan met het uitwisselen van een DC-motor.

Bekijk project