Services

24/7 Bereikbaar

Wij begrijpen als geen ander dat stilstand geen optie is. Daarom zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 073-6218888.

Lees meer

Balanceren

Voor een langere levensduur van uw machinesRoterende machineonderdelen of constructies die niet in balans zijn, veroorzaken trillingen en onnodige slijtage. Met balanceren worden de trillingen verminderd en binnen de gewenste tolerantie gebracht. Hiermee zal de levensduur van uw machinepark aanzienlijk verlengd worden. Wij balanceren zowel statisch als dynamisch.Het uitbalanceren van objecten gebeurt op onze gekalibreerde balanceerbank. Wij kunnen objecten verwerken van maximaal 2200 kg, met een lengte van maximaal 6000 mm en een diameter van maximaal Ø1600 mm. Het meegeleverde balanceerrapport geeft u een inzicht in de behaalde resultaten. Balanceren kan op locatie of in de werkplaats.

Lees meer

Uitlijnen

Wij verzorgen de as-uitlijning en uitlijning van open aandrijvingen op locatie.Uitlijnfouten zijn direct of indirect verantwoordelijk voor meer dan 50% van alle problemen met roterende machines.Denk hierbij aan lagerschade en kooibreuk, slijtage van koppelingen en afdichtingen. Om deze verhoogde slijtage en trillingen te voorkomen is het bij het koppelen van twee machines van groot belang dat de hartlijnen van beide machines exact op één lijn liggen. Ook bij gebruik van flexibele koppelingen dient het uitlijnen uiterst nauwkeurig te gebeuren. Een onjuiste uitlijning zal altijd leiden tot een toename van het trillingsniveau en van de belasting. 

Lees meer