Petrochemie

Als echte pioniers en mogelijk-makers zoeken wij - het team van Peters Elektromotoren - iedere dag de grenzen op van de mogelijkheden om de aandrijving in uw toepassing te optimaliseren. En daarmee voor u kostbare productiestoppen te beperken.

Aandrijftechniek in de

petrochemische sector

Peters Elektromotoren is gespecialiseerd in aandrijftechniek voor de petrochemische sector. Met een uitgebreid assortiment aan producten, kunnen wij volledig voorzien in de aandrijftechnische behoeften. Zo zijn de elektromotoren in ons productportfolio ontworpen met de meest geavanceerde technologie en daardoor ideaal voor het aandrijven van machines en andere toepassingen binnen de petrochemische sector.

ABB elektromotoren. Ontworpen om de hoogste prestatieniveaus te halen

Peters Elektromotoren bied u een breed scala aan elektromotoren, variërend van kleine enkelfasige motoren tot grote driefasige motoren, die ideaal zijn voor industriële toepassingen.

Daarmee komen we op het paradepaardje onder de elektromotoren: de ABB IE-4 elektromotoren.  Ontworpen volgens de meest geavanceerde technologie, voldoen deze motoren aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarmee hebben ze een energie-efficiëntie die de industrienormen overtreft. En als ABB Value Provider hebben wij vanzelfsprekend de kennis in huis om het beste uit deze  elektromotoren te halen.

De engineers van Peters Elektromotoren…

…gaan voor een eerlijk advies. Zo weten wij als geen ander waar uw behoefte ligt. Of zelfs waar u behoefte aan heeft. Wij helpen u graag met uw keuze voor het juiste product. Dat doen wij met de bewezen hoogwaardige kwaliteit van onze A-merk producten. En door gebruik te maken van onze ruime ervaring en grote technische kennis weet u zich verzekerd van een partner met verstand van zaken.

Naast elektromotoren bieden we ook een breed scala aan aandrijftechnische oplossingen, waaronder ELDRO hydraulische thrusthers, frequentieregelaars, motorreductoren, pompen en ventilatoren.

De totaaloplosser en -leverancier voor elektrische en mechanische aandrijftechniek

En ook voor service en onderhoud, risico-inventarisaties en voorraadbeheer bent u bij Peters aan het juiste adres. Onze diensten variëren van standaard inspectie, revisie en reparatie tot het opnieuw wikkelen van alle types AC- en DC-motoren.

Een goed beheer van uw voorraad is essentieel om stilstand te voorkomen. Wij ondersteunen u bij het bepalen van de juiste voorraadbehoefte, het standaardiseren van producten en het voorzien in kritische voorraden. Daarnaast houden wij uw voorraad bij in een geconditioneerde ruimte en verlenen wij, indien gewenst, ook onderhoud en testen.

Ga daarover graag met ons in gesprek. Wij komen graag bij u op locatie om te praten over de mogelijkheden.

Uw vraagstuk, onze oplossing

Bij Peters Elektromotoren begrijpen we dat de oplossingen voor uw toepassing, moet voldoen aan de strenge veiligheids- en milieueisen die binnen de petrochemische sector gelden. Om dat te bereiken werkt ons team van engineers nauw met u samen. Inventariseren zij uw behoeften en analyseren het huidige bedrijfsproces. In ons advies voor uw toepassing zullen wij nooit kiezen voor de oplossing die het meest voor de hand ligt. Nee, wat u van ons mag verwachten is dat wij tot het uiterste gaan om tot de meest slimme, energie-efficiënte en kostenbesparende oplossing te komen. En zo het meeste uit uw productieproces te halen. Dus heeft u een vraagstuk of uitdaging? Vertel ons er over. Dan werken wij aan de oplossing.

Peters, ik heb een uitdaging voor jullie.