Vleesverwerkende industrie

In het team van Peters Elektromotoren vind u dé ideale partner voor het leveren van betrouwbare, energiezuinige en hygiënische oplossingen voor aandrijftechniek in de vleesverwerking industrie.

Met een uitgebreid assortiment van producten - waaronder: frequentieomvormers, elektromotoren en motorreductoren - en diensten, bieden wij de best mogelijke oplossing om uw productieproces optimaal te laten functioneren. Heeft u een vraagstuk? Dan zijn wij de mogelijk-maker die denkt in oplossingen en maatwerk ziet als standaard. Laten we u daar meer over vertellen.

Aandrijving in de vleesverwerkende industrie

De nieuwste producten en innovaties in aandrijftechniek volgen wij op de voet. En dat is precies wat u mag verwachten van uw partner in beweging. Onze hoogwaardige producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van productbetrouwbaarheid, energiezuinigheid en hygiëne. Precies zoals de veiligheidseisen in uw branche voorschrijven. In ons productportfolio ziet u dat wij samenwerken met gerenommeerde merken die voldoen aan onze hoge standaard. Daarmee bent u verzekerd van de best mogelijke producten voor uw toepassing.

Gebundeld met de kennis waarover onze engineers beschikken, zijn wij in staat om uw productieproces zo energie-efficiënt en optimaal mogelijk in te richten. In de voedingsmiddelenindustrie is er nog een wereld te winnen om de C02-uitstoot te verminderen en de klimaatdoelen te halen, zoveel is zeker. Met als bijkomend voordeel voor u; kostenreductie.

Peters elektromotoren, uw trouble shooter

Zet ons in uw telefoon gerust onder de sneltoets. Daarmee komt u direct met één van onze engineers in contact als u een vastloper heeft waardoor het productieproces onverwacht tot stilstand komt. Bij calamiteiten zijn wij namelijk dag en nacht voor u bereikbaar en staan wij paraat om direct actie te ondernemen zodat wij de storing zo snel mogelijk kunnen verhelpen en de productie kan worden hervat. Want; het laatste waar u op zit te wachten is een langdurige downtime.

Risicovermindering door onderhoud

Naast het leveren van hoogwaardige producten, biedt Peters Elektromotoren ook service en onderhoud aan. Zo kunt u ons inschakelen voor een risico-inventarisatie, voorraadbeheer en het onderhouden van de aandrijvingen. Dit doen wij volgens de veiligheidseisen die door de branche gesteld worden. En dat is zichtbaar aanwezig in de certificeringen die door ons team behaald zijn. Door de uitgebreide kennis en ervaring van onze engineers zijn wij in staat om toekomstige risicofactoren aan te wijzen en daar tijdig op in te spelen met onderhoud om daarmee te voorkomen dat dit een gevaar vormt voor het productieproces.

Peter Elektromotoren. Partner in motion.

U weet dus nu dat wij leverancier zijn van hoogwaardige producten. Dat wij beschikken over hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Dat onze engineers de kennis en expertise in huis hebben om u te voorzien van gedegen advies. U kunt ons inschakelen voor onderhoud en reparaties. En bij calamiteiten zijn wij vierentwintig uur per dag bereikbaar.

Nu u ons hebt leren kennen, zijn wij benieuwd naar uw verhaal. Maakt u een afspraak? Dan zorgen wij voor de koffie.

Afspraak maken