Op- en Overslag

Aandrijftechniek voor op- en overslag is een essentieel onderdeel voor de moderne logistieke sector.

Deze techniek is ontworpen om het transport van goederen met behulp van machines zo efficiënt, zo veilig én kosteneffectief mogelijk te maken. Door een perfect samenspel van aandrijftechniek en automatisering worden goederen onbeschadigd op de kade gezet, waardoor er minder faalkosten verbonden zijn aan de logistieke processen.

EMG ELDRO®

Hydraulische thrusters zijn een innovatief en vaak toegepast industrieel remsysteem voor op- en overslag. Ze zijn gemaakt voor het zware werk waarmee kraansystemen en containerkranen in de haven zijn belast.

Dankzij de geïntegreerde technologieën zijn ELDRO®-thrusters uitermate betrouwbaar als het gaat om de werking ervan. Dat moet ook wel. We hebben het tenslotte over tonnen aan vracht die ze dagelijks moeten verzetten. Het elektrohydraulische remsysteem vormt dan ook de basis voor een gegarandeerd soepele, trillingvrije werking en korte positioneringstijden van de goederen, ofwel containers.

Reparatie en revisie

Als officieel partner voor de Nederlandse markt leveren wij nieuwe Eldro's® en voeren reparatie en revisie aan bestaande uit. Bij Peters Elektromotoren hechten we veel belang aan veiligheid. Dat is logischerwijs dan ook terug te zien in ons kwaliteitsbeleid waar certificeringen, testrapportages en vastgestelde veiligheidseisen centraal staan.

Zo zijn wij ATEX-gecertificeerd en daarmee bevoegd om reparaties uit te voeren aan explosiegevoelige machines met behoud van het originele ATEX-certificaat.

Alarm, alarm!

Onze monteurs komen snel ter plaatse in het geval van storing. Wij begrijpen als geen ander dat haven- en containerkranen in het geval van een defect zo snel mogelijk weer operationeel moeten zijn. Het is voor ons dan ook geen vraag, maar een vereiste dat wij altijd stand-by zijn. Klaar om in actie te komen als er zich een spoedsituatie voordoet. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week kan je ons dan ook bellen in geval van nood.

Totaaloplosser elektrische- en aandrijftechniek

Het gebruik van de juiste techniek kan u helpen om processen te versnellen, de kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen. Peters Elektromotoren biedt een compleet aanbod aan elektrotechnische oplossingen voor op- en overslag. Van de meest geavanceerde en innovatieve aandrijftechniek tot kleinere aandrijvingen.

Vraag ons er gerust naar. Wij helpen u graag aan de juiste oplossing voor uw toepassing.

Neem contact op