Maakindustrie-OEM

Maakindustrie (OEM)

Elektromotoren worden breed toegepast in de industrie als aandrijving om processen in beweging te brengen. En net zo breed als ze worden toegepast zijn er even zoveel combinaties mogelijk in de uitvoering van de elektromotor. En zoveel verschillende elektromotoren zijn ook geen overbodige luxe gezien de hoge mate aan diversiteit aan toepassingen en alle individuele eisen die daarmee gepaard gaan. Zo worden in de maakindustrie (OEM) elektromotoren onder andere toegepast op ventilatoren, pompen, lieren en aggregaten.

Breed aanbod elektromotoren

Het leveren van hoogwaardige elektromotoren en het garanderen van de continuïteit als het gaat om de werking ervan, dat zijn wat Peters betreft de uitgangspunten voor de samenwerking met onze klanten. Geen loze beloften of snelle verkooppraatjes. Maar met een hoge mate van productkennis, gecombineerd met ons partnerschap met A-merkleveranciers (zoals; ABB, Baldor, Rotor, Cantoni, Siemens, Euromotor, CEMP en SEW) zijn wij in staat om de beste match te maken tussen elektromotor en toepassing. Zo zijn wij onder andere partner-in-beweging van: Van Oirschot Boxtel, VDL, Voets en Donkers Veghel en Tanis Confictionairy Oosterhout.

Onderhoud aan elektromotoren

De elektromotoren in uw toepassingen draaien op volle toeren. En die toeren, dat zijn er nogal wat. Niet verwonderlijk dat er na verloop van tijd slijtage optreed, waardoor reparatie of revisie van de motor noodzakelijk is. In onze werkplaats beschikken wij over alle middelen en onderdelen om dit te realiseren. 

Voorraadbeheer door Peters

Door het voorraadbeheer aan ons toe te vertrouwen is een elektromotor (opgeslagen in een geconditioneerde ruimte) snel uitwisselbaar in het geval van defect. Dat geeft u een hoge mate van zekerheid als het gaat om minimale downtijd.

Daag onze specialisten uit met een moeilijk vraagstuk. Of laat hun kennis en kunde over elektromotoren in uw voordeel werken en laat u informeren of de beste match voor uw applicatie.

Peters, ik daag jullie uit!