Utiliteitsbouw

Aandrijftechniek vormt een essentieel onderdeel van veel technische systemen die gebruikt worden in utiliteitsgebouwen. Dit zijn gebouwen die primair bedoeld zijn voor zakelijk of openbaar gebruik, zoals kantoren, ziekenhuizen en scholen. Bij het ontwerpen en bouwen van hiervan staan functionaliteit, efficiƫntie en duurzaamheid centraal. Elektromotoren spelen een belangrijke rol in de technische infrastructuur van deze gebouwen.

Aandrijftechniek in de utliteitsbouw

Elektromotoren worden onder andere gebruikt voor het aandrijven van luchtbehandelingsystemen en pompen, maar ook liften en roltrappen. Betrouwbaarheid en efficiëntie zijn cruciaal voor de soepele werking hiervan. Door gebruik te maken van de nieuwste aandrijftechnologieën, kan energie-efficiëntie verhoogd worden en operationele kosten worden verlaagd. Tegelijkertijd wordt hiermee voldaan aan de steeds strengere regelgeving op het gebied van duurzaamheid.

Een oplossing voor elk utiliteitsproject!

Wij bieden een uitgebreid assortiment producten en diensten die perfect aansluiten op de behoeften van de utiliteitsbouwsector bij zowel nieuwbouw als renovatie. Zo bieden wij frequentieregelaars aan die de soepele werking van elektromotoren optimaliseren, motorreductoren die zorgen voor de juiste krachtoverbrenging en industriƫle pompen en ventilatoren die het klimaat regelen in een gebouw. Met onze expertise in programmering, installatie en onderhoud bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elk utiliteitsbouwproject.

In beweging zijn én blijven

Wij begrijpen dat stilstand in een machinepark geen optie is. Zo moeten storingen voorkomen worden. En mocht er toch een storing ontstaan? Dan dient deze zo snel mogelijk te worden opgelost. Daarom staat ons team van ervaren monteurs 24/7 klaar om de boel weer te laten draaien. Daarnaast kun je bij ons terecht voor:

Peters heeft de oplossing voor elk utiliteitsproject!

Ben je benieuwd wat wij voor jouw utiliteitsproject kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij vertellen je graag meer!

Ik wil direct contact met Peters!