Over Peters

Over Peters

Al ruim 100 honderd jaar zijn we bij Peters gefascineerd door aandrijftechniek. En dan vooral van elektromotoren.

Die fascinatie voor beweging merk je aan alles. Want wij begrijpen als geen ander dat onze klanten nooit stil kunnen staan. Met ons 11-koppig team zijn we 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Bezig met het onderhouden en installatie van elektromotoren plus alles wat er bij komt kijken in de elektronische aandrijftechniek. De enorme mogelijkheden, de vaak gigantische kostenbesparingen die we weten te realiseren voor onze klanten, de betrouwbaarheid, het zijn de zaken waar ons techneutenhart sneller van gaat kloppen!

Oplossingen bedenken, als het moet ter plaatsen. Altijd en overal. Hoe fijn is het dan dat wij vrijwel altijd kunnen leveren uit voorraad.

We zijn dol op techniek en trots op ons vak. In 1920 begonnen in de sigarenindustrie toen Cees Peters dit bedrijf startte aan de Snellestraat. Wanneer gelijkstroom werd vervangen door wisselstroom (1925) kwam de reparatie van elektromotoren al snel op gang. Het credo is onveranderd gebleven. Nu, toen én in de toekomst willen we de boel in beweging houden.

Daarom. Peters.

Partner in motion!

Arjan

Directeur / Eigenaar

Arjan is al jaren een vertrouwd gezicht bij Peters. Sinds 2021 heeft hij het bedrijf overgenomen. U kunt bij hem terecht voor technisch advies over procesoptimalisatie, verbetertrajecten, energiebesparing, retrofit en engineering.

Neem direct contact op

Mark

Manager Sales & Operations

Mark versterkt sinds mei 2022 ons team op het gebied van Sales en Operations.Hij is eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers en komt graag bij u langs om uw vraagstuk te bespreken.

Neem direct contact op

Eric

Chef Werkplaats

Eric is al meer dan 40 jaar werkzaam bij Peters. Hij kent dus alle ins en outs van de werkplaats. Hij maakt de dagelijkse planning van alle reparatie en revisie opdrachten en stuurt van het technische team aan.

Neem direct contact op

Gerrie

Sales Engineer

Gerrie is onze specialist op het gebied van advies en verkoop van technische producten. Hij is aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen met betrekking tot prijs en levertijd.

Neem direct contact op

Willy

Servicemanager

Willy is uw aanspreekpunt voor advies ten aanzien van reparatie en werkplaats aangelegenheden, waaronder planning, mogelijkheden en kosten. Ook voor vragen over service en onderhoud op locatie is hij de aangewezen man.

Neem direct contact op

Cora

Manager Finance, Marketing & HR

Cora is verantwoordelijk voor de financiƫle administratie en houdt de website up to date. Ook regelt zij alles voor het personeel en is ze aanspreekpunt voor facilitaire zaken.

Neem direct contact op

Voor wie wij werken

Waar wij trots op zijn

Dat zijn die tal van projecten die wij met succes mochten afronden voor een grote diversiteit aan klanten in branches als Food & Beverage, Animal Feed en Chemical.

Services

Wij begrijpen als geen ander dat onze klanten nooit stil kunnen staan. Daarom zijn we dan ook 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Bezig met het onderhouden en installatie van elektromotoren plus alles wat er bij komt kijken in de elektronische aandrijftechniek. 

Werken bij Peters

Bezig met het onderhouden en installatie van elektromotoren plus alles wat er bij komt kijken in de elektronische aandrijftechniek. Oplossingen bedenken, als het moet ter plaatsen. Altijd en overal. Wij zijn altijd in beweging. En daarom altijd op zoek naar nieuwe collega's. Gaat jouw techneutenhart al sneller kloppen?

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren op één van onze vacatures of om een open sollicitatie te sturen.

Bekijk onze vacatures

Elektro- Mechanisch Monteur

Wil jij graag aan de slag als Elektro- Mechanisch Monteur? Wij hebben op dit moment zoveel te doen, dat we ons team graag uitbreiden!

Lees meer

Elektrotechnisch Wikkelaar

Heb jij als Elektrotechnisch Wikkelaar zin in een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een collega die ons team wil versterken om samen met de andere wikkelaars iedere dag weer vakwerk af te leveren.

Lees meer

Mechatronica Monteur

Als Mechatronica Monteur ben je onze specialist op het gebied van frequentieregelaars en besturingskasten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, (de)montage, installatie en ombouw hiervan.

Lees meer

Leerling Monteur (BBL)

Kom werken en leren als monteur in een bedrijf waar alles draait om de boel in beweging houden!

Lees meer

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, maar heb jij andere kwaliteiten dan benoemd in de openstaande vacatures? Peters is altijd in beweging en op zoek naar professionals die dol zijn op techniek.

Lees meer

Erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op! Trots zijn wij bij Peters dan ook op onze certificering