Downloads - Certificaten

ATEX gecertificeerd

Peters is ATEX gecerficieerd. Dat wat wil zeggen dat onze monteurs reparaties mogen uitvoeren aan explosieveilige machines met behoud van het originele ATEX certificaat.

ABB Value Provider

Peters is officieel erkend ABB-dealer en daarmee geautoriseerd om service te verlenen en reparaties uit te voeren aan explosie veilige motoren.

Als ABB Authorized Service Provider is Peters Elektromotoren uw partner in beweging! 

Onze gecertificeerde technici hebben jarenlange ervaring in het repareren en onderhouden van ABB-aandrijvingen. Daarmee zijn reparaties en onderhoud bij ons in goede handen. En ook voor het installeren en implementeren van ABB-motoren bent u bij Peters Elektromotoren aan het juiste adres.

Ons ervaren team van technisch specialisten staat paraat om u te helpen met uw vraagstuk.

SBB Erkend Leerbedrijf

De stichting SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft Peters gecertificeerd als Erkend Leerbedrijf, wat betekent dat wij MBO-leerlingen een leerwerktraject (Beroeps Opleidende Leerweg, BOL) mogen aanbieden. Daarbij verzorgen we alle onderdelen van de beroepspraktijkvorming.

Veiligheid voor alles!

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (oftewel VCA) is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten door bewustwording van de gevaren. Al onze monteurs zijn in het bezit van een VCA certificaat, wat betekent dat zij op de hoogte zijn van de veiligheidsregelgeving.

Downloads

IECEX Facility Assessment Report Summary Download
ABB Authorized Service Provider Download
SBB Erkend Leerbedrijf Download
ABB Value Provider Download
ATEX certificaat Download