ABB elektromotoren voor ABZ De Samenwerking - Diervoederindustrie

ABZ De Samenwerking

Het beste voor uw dieren; dat is waar ABZ De Samenwerking voor staat. Dagelijks produceert ABZ De Samenwerking diervoeder voor rundvee, pluimvee, varkens en herkauwers, met een totaal van maar liefst 815.000 (!) ton, verdeeld over 6 fabrieken verspreid over het land. Het is wel duidelijk dat zij zichzelf een landelijke speler kunnen noemen op het gebied van diervoeding. 

In de fabrieken wordt er gewerkt met de nieuwste technieken. En voor zulke grote hoeveelheden is het belangrijk dat de machines optimaal presteren en stilstand hiervan tot een minimum beperkt blijft. Betrouwbare elektromotoren zijn daarbij van onschatbare waarde.

ABB Atex elektromotoren

Voor de locatie van ABZ in Eindhoven, waar met name voer voor varkens wordt geproduceerd, hebben we onlangs twee stuks 355kW en één 132kW ABB ATEX elektromotoren mogen leveren. De motoren worden toegepast op een nieuwe hamermolen en korrelpers en zijn in frequentiegeregelde uitvoering. Daarnaast zijn zij voorzien van een klantspecifieke kleur, zodat de elektromotoren naadloos passen tussen de rest van de machines.

Peters heeft ABB- elektromotoren geadviseerd, omdat deze altijd innoveren in de nieuwste technieken met de beste prestaties, hoogste betrouwbaarheid en efficiëntie.

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn erg blij om te mogen werken voor ABZ De Samenwerking. Wil je graag meer weten over ABB ATEX elektromotoren en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Ik wil advies