Conditiemonitoring + gepland periodiek onderhoud tijdens productiestop in boterfabriek - Voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Nederland = Boterland

Wij Nederlanders zijn dol op brood! We starten de dag ermee, eten het tijdens de lunch en sommigen eten het zelfs als avondeten. En wat hoort er op brood? Boter! Je kunt dus bedenken dat een boterfabrikant continu blijft produceren en dat productiestilstand geen optie is. Daarom hebben wij onlangs voor een boterfabrikant een motor gereviseerd en conditiemonitoring uitgevoerd.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Een van de motoren van deze boterfabrikant bevindt zich op een moeilijk te bereiken locatie, midden in de fabriek. Dit maakt het onderhoud van deze motor een uitdagende taak, maar dankzij ons gespecialiseerde team en geavanceerde apparatuur zijn we in staat om deze uitdaging succesvol aan te gaan!

Tijdens een geplande productiestop hebben we in het kader van conditiemonitoring diverse metingen uitgevoerd. Conditiemonitoring is essentieel om de gezondheid van de motor te bewaken en eventuele problemen vroegtijdig te detecteren. Vervolgens zijn we met speciaal hijsmateriaal ter plaatse gegaan om de motor uit te bouwen.

Peters gaat vakkundig te werk

Dit proces vereist precisie en zorgvuldigheid. Er is over alles nagedacht, inclusief de veiligheid van onze collega's, die werden uitgerust met speciale valbeveiliging. Uiteindelijk hebben wij de motor vakkundig uit de opstelling getakeld, naar een veilige werkplek verplaatst en volgens ons protocol gereviseerd.

Na de afrondende test hebben we de motor weer teruggeplaatst en opnieuw in bedrijf gesteld. Dit proces verliep soepel dankzij de zorgvuldige planning en uitvoering door ons team. De motor functioneert weer betrouwbaar en efficiënt, waardoor de productie van de boterfabrikant ongestoord kan doorgaan. Missie geslaagd!

Ben je op zoek naar een partner in motion die met je meedenkt? Of wil je ons uitdagen met een toffe opdracht? Neem dan zeker contact op met ons!

Laten we een kop koffie drinken