Nieuwe proefopstelling voor het testen van EMG Eldro's - Op- en Overslag

Nieuwe EMG ELDRO proefopstelling

Met trots introduceren onze nieuwe proefopstelling voor het testen van gereviseerde EMG Eldro remthrusters. Na reparatie wordt elke Eldro zorgvuldig getest in de proefopstelling, waarbij we de drukkracht en slag grondig controleren. We vergelijken deze metingen nauwkeurig met de fabrieksnormen van de betreffende Eldro om zo de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

In perfecte staat naar de klant

Een proefopstelling is essentieel om ervoor te zorgen dat de gereviseerde EMG Eldro remthrusters optimaal presteren na reparatie. Door de uitgebreide tests kunnen we ervoor zorgen dat de Eldro in de perfecte staat, met testrapport, terugkeert naar onze klanten!

EMG Eldro remthrusters worden onder andere gebruikt in remsystemen. Ze zijn van cruciaal belang in situaties waar precisie, betrouwbaarheid en veiligheid essentieel zijn, zoals bij het afremmen van zware materialen.

Onze werkplaats altijd up-to-date

Samen met Jelu Industriële Automatisering hebben we deze proefopstelling ontworpen en gerealiseerd. Wij vinden het belangrijk dat onze werkplaats altijd voorzien is van de nieuwste technologieën. Dit is ook weer een mooi voorbeeld van innovatie en vernieuwing. En dan voor onze EMG Eldro systemen!

Wist je dat wij voor de Nederlandse markt 1 van de 2 servicepartners zijn? Naast verkoop van nieuwe remthrusters, zijn wij ook de aangewezen partij voor reparatie van de EMG Eldro’s.

Wil je meer weten over EMG Eldro's? Wij vertellen het je graag!

Ik wil meer weten