Plaatsen van energiebesparende elektromotoren - Voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Elektromotoren vormen het kloppende hart van elk machinepark. Door te kiezen voor energiezuinige motoren, kan het energieverbruik aanzienlijk verminderd worden. Wist je dat elektromotoren wereldwijd 45% van de elektriciteit verbruiken? Door over te stappen op zuinigere modellen, kan hier tot wel 10% van worden bespaard. Ingevoerde EU-regelgeving heeft inmiddels strengere energie eisen ingevoerd waar elektromotoren aan moeten voldoen. Motoren die niet aan deze eisen voldoen, moeten worden vervangen.

Recent hebben we de krachtpatsers van familiebedrijven Vreugdenhil Dairy Foods en De Heus mogen vervangen. Vreugdenhil Dairy Foods is actief op de zuivelmarkt en zijn gespecialiseerd in melkpoeder. Op dit moment exporteren zij dit wereldwijd naar 130 landen.

De Heus Voeders is daarentegen gespecialiseerd in diervoeding. Beide bedrijven hechten grote waarde aan duurzaamheid en gezondheid. Met de nieuwe energiezuinige motoren zetten zij een belangrijke stap naar een meer energie-efficiënte bedrijfsvoering.

Naast het aanbieden van energiezuinige elektromotoren, inventariseren wij alle elektrische aandrijfsystemen en maken wij met de data van de klant een besparingscalculatie. Tegenwoordig is een energiebesparingsanalyse verplicht en wij nemen dit graag voor je uit handen.

Als partner in motion weten wij alles over in beweging zijn en blijven. Ook op de manier hoe je dit op de meeste kostbare én duurzame manier kunt doen.

Wil je meer weten over onze diensten of hoe we jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ik wil meer weten!