Pompen vervangen bij Zwembad Bijtelskil - Vrijetijdsindustrie

Plaatsen van nieuwe pompen voor zwembad Bijtelskil

Bijtelskil is een groot buitenzwembad in Sleeuwijk. Er is voor jong en oud van alles te doen in het water! En om op te drogen kunnen bezoekers gebruik maken van de grote zonnewei. Onze monteurs hebben met veel plezier de pompen van dit zwembad mogen vervangen.

Een goed begin is het halve werk

Een zwembad bestaat uit meer dan water alleen! Om de grote hoeveelheid water te reinigen is een goed werkende pomp cruciaal. Zeker in de zomermaanden draaien de zuiveringsinstallaties op volle toeren. Dit betekent dat de pompen uiteraard goed moeten presteren. 

Klaar voor de zomermaanden!

Bij dit zwembad draaiden twee oude Stork pompsets die aan vervanging toe waren. Nu is de installatie voorzien van 2 nieuwe ABB IE4 motoren met SPX flow pompen. De oude sets zijn gedemonteerd en de nieuwe sets zijn gemonteerd, uitgelijnd en ingeregeld.

Deze nieuwe pompen zijn betrouwbaar en ook nog eens veel zuiniger. Hiermee voldoen ze ook meteen aan de huidige energie-eisen. Dit zwembad is weer helemaal klaar voor vele zomers vol zwemplezier!

Zie hier rechts een oude pomp en een geplaatste nieuwe pomp

Wij staan voor je klaar!

Wil je ook graag dat ons team van specialisten eens meekijkt naar de pompen van jouw machine? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!