Pomprevisie bij een dompelpomp - Waterschappen

Deze krachtpatser verzet li-ters water!

Dompelpompen worden door onze klant Van Heck wereldwijd ingezet om grote hoeveelheden water te verplaatsen. Denk aan het plaatsen van damwanden in een sluis, maar ook in het geval van noodsituaties, zoals bij wateroverlast.

Het verplaatsen van water kost veel kracht. Daar is deze pomp voor ontworpen. Dat presteren onder hoge druk vraagt om tijdig onderhoud. En laat je daarvoor bij Peters, specialist in pomprevisie, aan het juiste adres zijn!

Nieuwe aansluitingen en kabels

Zo hebben wij diverse metingen uitgevoerd bij deze dompelpomp om de status te checken. Zie het als een gezondheidscheck. De diagnose luidde: nieuwe aansluitingen en kabels waren noodzakelijk om de pomp weer optimaal te laten presteren.

Oké. Zo goed als nieuw en klaar om deze zware jongen weer terug op locatie te krijgen. Voor zwaar transport maken wij dan ook dankbaar graag gebruik van de gespecialiseerde diensten van onze vaste partner, Sars Verhuizingen.

Wij staan voor je klaar!

Wil je ook graag dat ons team van specialisten eens meekijkt naar de pompen van jouw machine? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!