Preventief onderhoud aan ventilatoren van Flint Group - Maakindustrie-OEM

Een sto(r)m toeval…

Het geplande preventief onderhoud van de ventilatoren op het dak van Flint Group in ’s-Gravenzande pakte voor Arjan en Remco onverwacht anders uit. In plaats van direct het dak op, de handen uit de mouwen en aan de slag te gaan, was het nu wachten. Wachten op de storm die zou gaan liggen.

Even wachten…
Nog even wachten…

Tegen de middag dan eindelijk het verlossende bericht kwam dat de storm was gaan liggen. En dus konden Arjan en Remco het dak op en veilig van start met de inspectie en het onderhoud aan vier ventilatoren van deze fabriek waar inkt voor drukpersen wordt gemaakt. En het onderhoud, dat bleek geen overbodige luxe. Dat was wel te zien aan de vele blauwe en gele inktdeeltjes die kleur gaven aan de binnenkant van de ventilatoren. En hoe onschuldig en vrolijk dit er wellicht uit ziet, dat is het voor de gezondheid zeker niet. Het dragen van een veiligheidsbril en stofmasker zijn in dat geval noodzakelijk om het werk veilig te kunnen verrichten.

Terug naar het onderhoud en reviseren van de ventilatoren

Nadat de ventilatoren door Remco en Arjan zijn schoongemaakt, werden de ABB motoren vervangen  voor de nieuwe motoren. Gereviseerd en wel kunnen de ventilatoren er weer even tegenaan. In ieder geval tot de volgende onderhoudsbeurt.

Ben je nou op zoek naar een partner in motion die met je meedenkt? Dan ben je bij Peters aan het juiste adres. Neem dan zeker contact op met ons, dan drinken we samen een kop koffie.