Uitwisselen en revisie DC-motor in pretpark

Vierentwintig-uur-per-dag-zeven-dagen-per week staan wij klaar voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud. Zo reisden onze engineers in de avond af naar de Wereld vol Wonderen om daar tot in de kleine uurtjes aan de slag te gaan met het uitwisselen van een DC-motor.

Het is deze combinatie die zorgt voor het naar boven transporteren van de trein, waarna deze met een overweldigende snelheid - 3G kracht - een vrije val maakt. Om ervoor te zorgen dat de attractie soepel én veilig blijft draaien, is het uitvoeren van tijdig onderhoud van het grootste belang.

Dat is in vertrouwde handen bij onze engineers, die de oude motor demonteerden en de nieuwe plaatsten. En die, na het uitlijnen, aan een grondige test werd onderworpen zodat de achtbaan de volgende ochtend weer open kon om de parkgasten de rit van hun leven te bezorgen in deze spectaculaire achtbaan.

De gedemonteerde DC-motor namen wij mee terug naar onze werkplaats waar wij hem volledig reviseren en opslaan in ons magazijn, zodat hij over vijf jaar het werk van de dienstdoende motor weer kan overnemen.

Wat er allemaal komt kijken bij reviseren en repareren, dat lees je hier.

Bellen mag natuurlijk ook, wij spreken je graag.

Ik wil advies