Vervangen pompsets en elektromotoren sportcomplex Sportiom Den Bosch

Zwemmen, schaatsen, bowlen, minigolf, wellness en fitness. Er is van alles te beleven bij het Sportiom in Den Bosch.

Er zit een hele installatie achter het draaiend houden van dit multifunctionele sportcomplex. Periodiek onderhoud is van essentieel belang om te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen.

Sinds jaar en dag verzorgen wij het periodiek onderhoud aan de pompsets die zorgen voor de juiste  aan- en afvoerflow van de diverse baden (wedstrijd-, instructie-, buiten- en peuterbad, maar ook de whirlpools en de voetenbaden).

Zo controleren wij tijdens het onderhoud de werking en weten door onze jarenlange ervaring een goede inschatting te maken van de ‘houdbaarheid’ van de installatie. Het tijdig vaststellen daarvan maakt dat we ruim van tevoren de werkzaamheden kunnen inplannen. Daarmee minimaliseren we voor de klant de stop.

Bij het Sportiom is het moment gekomen om in totaal zeven pompsets, waarvan er een aantal al sinds 1996 in bedrijf, te vervangen door de energiezuinige KSB Etanorm pompen met ABB IE4 elektromotoren.

Het complete tracject; van opname en demonteren tot uitvoering en in bedrijfsstelling is daarmee bij Peters in goede handen!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Kennismaken met Peters