Voorraadbeheer ATEX-motoren voor farmaceutische klant - Farmacie

Voor één van onze farmaceutische klanten hebben wij onlangs de voorraad ATEX-motoren in beheer genomen. En zoals je ziet, zijn er dat heel wat. Wat zijn nou de voordelen van voorraadbeheer? Dat leggen we je graag uit.

Binnenkomst ATEX-motoren

Vanuit meerdere magazijnen van de klant zijn de motoren overgebracht naar ons geconditioneerde magazijn in Den Bosch, waarna ons ATEX-gecertificeerde team de motoren heeft getest en daar waar nodig onderworpen aan een servicebeurt.

Daarna konden de motoren stuk-voor-stuk in voorraad worden genomen. Dit doen we door het artikelnummer van de klant te koppelen aan ons voorraadsysteem, zodat we er zeker van kunnen zijn deze op afroep de juiste motor naar de klant gaat.

Orderflow

Samen met de klant hebben wij vervolgens een orderflow opgezet die in werking treedt als er een motor wordt afgeroepen. Allereerst zorgen wij ervoor dat deze motor bij de klant wordt geleverd. Vervolgens bestellen wij een nieuwe motor die we dan weer in voorraad nemen. Zo grijpt de klant nooit mis.

En in het geval van een calamiteit, neemt de klant contact met ons op waarna onze servicedienst binnen de afgesproken tijd ter plaatse is om eerste hulp te verlenen.

 

Een goede samenwerking loont

Dit zijn de voordelen voor onze klant:

  • De voorraad is nu volledig en inzichtelijk
  • Periodiek onderhoud aan de motoren is gegarandeerd
  • Centrale externe voorraadlocatie, waardoor eigen magazijnen kunnen worden samengevoegd en voorraadreductie mogelijk is
  • Efficiënt magazijnbeheer zorgt voor kostenbesparing op de totale voorraad

Dat is goed geregeld!

Zo denkt de klant er in ieder geval wel over. 

Wil je weten wat Peters voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op voor een afspraak. Wij spreken je graag.

Laten we koffiedrinken