Elektrotechnisch Wikkelaar

Jouw dag als Elektrotechnisch Wikkelaar bij Peters!

Als Elektrotechnisch Wikkelaar ben je verantwoordelijk voor het wikkelen van motoren. Wij reviseren voornamelijk wisselstroommotoren (AC motoren), maar ook gelijkstroommotoren (DC motoren) zullen af en toe op je werkbank terecht komen. Hoewel wikkelen je hoofdactiviteit zal zijn, zul je ook regelmatig bezig zijn met het onderhoud, (de)montage, installatie en ombouw van allerlei soorten aandrijvingen. Hierbij kun je naast elektromotoren, ook denken aan tandwielkasten, pompen en ventilatoren.

Jouw werkdag begint met overleg met de chef werkplaats en dan wordt het werk verdeeld. Op sommige klussen werk je samen met collega’s en wanneer het karwei wat kleiner is, dan werk je zelfstandig; demontage en revisie tot montage.

Wanneer je klaar bent met de opdracht maak je een rapport, eventueel ondersteund met foto’s, waarin je aangeeft wat je allemaal hebt gedaan en wat je bent tegengekomen. Dit rapport wordt opgestuurd naar de klant, zodat zij weten wat er met hun object is gedaan.

Jij werkt als wikkelaar voornamelijk in onze werkplaats in ‘s-Hertogenbosch, maar het kan ook zijn dat je voor een karwei op locatie bij de opdrachtgever wordt ingezet. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van metingen of de ingebruikstelling van een motorreductor. Ook leuk voor de afwisseling. 

En goed gereedschap... maak je daar maar geen zorgen over. Dat regelen wij voor je! In zowel de werkplaats als in onze servicebussen. Je komt nooit met lege handen te staan.

Jij bent...

...iemand met passie voor techniek! Waarbij je gemotiveerd en enthousiast te werk gaat. Daarnaast ben je leergierig en nieuwsgierig en vind je het leuk om kennis te delen met je collega's. 

Wat je nodig hebt voor de functie Elektrotechnisch Wikkelaar, zie je hier links.

Maar mocht je een andere technische achtergrond hebben of aantoonbare kennis en kunde hebben op het gebied van werktuigbouwkunde of engineering door werkervaring, dan is deze functie ook zeker interessant voor je! 

Solliciteer direct

En dit krijg je van ons!

Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We leren hier van elkaar en hebben ook diverse scholingsmogelijkheden waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen.

We bieden je een leuke, afwisselende baan als Elektrotechnisch Wikkelaar met een goed salaris wat gangbaar is in de sector. We vallen onder de CAO Metaal en Techniek, dus je geniet van alle voordelen die daarmee gepaard gaan.

Wil je meer informatie of direct solliciteren?
Stuur een mail met je actuele cv naar Cora ( cscheffers@peters.nl )