Elektrotechnisch Wikkelaar

Wat ga je doen?

Als Elektrotechnisch Wikkelaar ben je verantwoordelijk voor het wikkelen van motoren. Wij reviseren voornamelijk wisselstroommotoren (AC motoren), maar ook gelijkstroommotoren (DC motoren) zullen af en toe op je werkbank terecht komen. Hoewel wikkelen je hoofdactiviteit zal zijn, zul je ook regelmatig bezig zijn met het onderhoud, (de)montage, installatie en ombouw van allerlei soorten aandrijvingen. Hierbij kun je naast elektromotoren, ook denken aan tandwielkasten, pompen en ventilatoren.

Aan het begin van de werkdag wordt het werk verdeeld door de chef werkplaats. Op sommige klussen werk je samen met collega’s. Is het karwei wat kleiner, dan werk je zelfstandig; van demontage en revisie tot montage.

Wanneer je klaar bent met de opdracht maak je een rapport, eventueel ondersteund met foto’s, waarin je aangeeft wat je allemaal hebt gedaan en wat je bent tegengekomen. Dit rapport wordt opgestuurd naar de klant, zodat zij weten wat er met hun object is gedaan.

Onze monteurs zijn breed inzetbaar. Jij werkt als wikkelaar voornamelijk in onze werkplaats in ‘s-Hertogenbosch, maar het kan ook zijn dat je voor een karwei op locatie bij de opdrachtgever wordt ingezet. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van metingen of de ingebruikstelling van een motorreductor. We zien de vraag naar service en ondersteuning on-site steeds toenemen en daar spelen we graag op in.

Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, zorgen wij voor goed gereedschap; zowel in de werkplaats als in onze servicebussen, zodat je nooit met lege handen staat.

Wat breng je mee?

Voor de functie van Elektrotechnisch Wikkelaar ben je in het bezit van een MBO3 of MBO4 diploma in de richting van Technicus/ Eerste Monteur service en onderhoud werktuigbouw / elektrotechnische industriële systemen en installaties of Mechatronica.

Mocht je een andere technische achtergrond hebben of aantoonbare kennis en kunde hebben op het gebied van wikkelen door werkervaring, dan is deze functie ook zeker interessant voor je!

Je hebt een passie voor techniek en gaat gemotiveerd en enthousiast te werk. Je bent leergierig en nieuwsgierig en deelt jouw kennis ook graag met je collega’s. Soms zijn de klussen uitdagend, dus een oplossingsgerichte en flexibele instelling is een must.

Voor het werken op locatie zijn een VCA certificaat en een Rijbewijs B noodzakelijk, dus heb je deze in bezit, of ben je bereid deze te behalen.

Wat bieden wij je?

Peters Elektromotoren bestaat al meer dan 100 jaar. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd. Je komt te werken in een team van 6 monteurs, waarvan 2 collega’s zich ook bezig houden met wikkelen. We houden van korte lijnen en schakelen snel als dat nodig is. Onze werkplaats is recent gerenoveerd en we investeren continue aan het verbeteren van de werkplekken. Deze zijn dan ook uitgerust met up to date apparatuur en aan het juiste gereedschap zal het je niet ontbreken.

Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We leren hier van elkaar en hebben ook diverse scholingsmogelijkheden waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen.

We bieden je een leuke, afwisselende baan als Elektrotechnisch Wikkelaar met een goed salaris wat gangbaar is in de sector. We vallen onder de CAO Metaal en Techniek, dus je geniet van alle voordelen die daarmee gepaard gaan.

 

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Mark (073-6218888; mwijnstra@peters.nl of Arjan (073-6218888; ascheffers@peters.nl)


Direct solliciteren?
Stuur een mail met je actuele cv naar Cora (cscheffers@peters.nl