Werken bij Peters

Werken bij een bedrijf met eeuwenlange ervaring

Als je bij Peters komt werken, dan werk je niet alleen met prachtige producten en aan leuke projecten, maar ook met collega's die al meer dan 20 jaar bij ons team horen. Want met meer dan 150 jaar aan kennis en werkervaring in onze werkplaats, valt er heel wat bij ons te leren!

Bij ons vind je een combinatie van professionaliteit en een informele werksfeer waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd. Denk hier aan een potje darts of tafelvoetbal. Daarnaast zorgen wij er standaard voor koffie, soep en fris. Ook hebben we ook regelmatig een extraatje: een Bossche Bol, verzorgde lunch of een ijsje.

We geloven in efficiënte communicatie en snelle actie wanneer nodig. Onze werkplaats is onlangs gerenoveerd en we blijven investeren in het verbeteren van onze werkplekken. Deze zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur, waardoor je altijd over het juiste gereedschap beschikt. Dat is pas een staaltje vakwerk!

Bij Peters Elektromotoren staat het vergroten van kennis en vaardigheden centraal. We bieden alle ruimte om je expertise toe te passen en te ontwikkelen. Hier delen we kennis en bieden we diverse mogelijkheden voor bijscholing, zodat je jezelf continu kunt blijven ontwikkelen. Wij halen graag het beste uit jezelf.

Elektro- Mechanisch Monteur

Wil jij graag aan de slag als Elektro- Mechanisch Monteur? Wij hebben op dit moment zoveel te doen, dat we ons team graag uitbreiden!

Lees meer

Elektrotechnisch Wikkelaar

Heb jij als Elektrotechnisch Wikkelaar zin in een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een collega die ons team wil versterken om samen met de andere wikkelaars iedere dag weer vakwerk af te leveren.

Lees meer

Mechatronica Monteur

Als Mechatronica Monteur ben je onze specialist op het gebied van frequentieregelaars en besturingskasten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, (de)montage, installatie en ombouw hiervan.

Lees meer

Leerling Monteur (BBL)

Kom werken en leren als monteur in een bedrijf waar alles draait om de boel in beweging houden!

Lees meer

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, maar heb jij andere kwaliteiten dan benoemd in de openstaande vacatures? Peters is altijd in beweging en op zoek naar professionals die dol zijn op techniek.

Lees meer