Leerling Monteur (BBL)

Wat ga je doen?

Als Leerling Monteur leer je bij ons de fijne kneepjes van het vak van elektrisch/mechanisch specialist in de aandrijftechniek. We hebben hier in de werkplaats meer dan 150 jaar aan werkervaring rondlopen. En al die kennis delen we graag met de monteurs van de toekomst: jij!

Samen met je collega’s werk je aan het onderhoud, (de-)montage, installatie en ombouw van allerlei soorten aandrijvingen. Hierbij kun je denken aan elektromotoren zoals AC/DC motoren, trommelmotoren en trilmotoren, maar ook aan tandwielkasten, pompen en ventilatoren. Zo combineer je jouw technische kennis op het gebied van elektrotechniek en mechanica en kun je het geleerde meteen in de praktijk toepassen. Als je het werk in de vingers hebt, dan mag je mee met opdrachten op locatie bij onze klanten.

Jij bent...

...iemand met passie voor aandrijftechniek! Je bent niet bang voor vieze handen en weet van aanpakken. Je bent betrouwbaar, zorgzuldig en durft vragen te stellen. 

Voor de functie van Leerling Monteur volg je een van de volgende BBL-opleidingen:

  • Eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie
  • Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw
  • Technicus elektrotechnische industriële systemen en installaties
  • Technicus engineering
  • Technicus mechatronica
  • Technicus service en onderhoud werktuigbouw

Solliciteer direct

Wat bieden wij je?

Wij vinden het belangrijk dat je veel bij ons kunt leren. Bij ons krijg je alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. Daarnaast kun je ontzettend veel kennis en kunde opdoen bij al jouw collega's.

We bieden je een leuke, leerzame baan als Leerling Monteur. Je werkt 4 dagen bij ons en gaat 1 dag naar school. We betalen je een leuk startsalaris en je studiekosten.

Na het behalen van je diploma bestaat de mogelijkheid om vast bij ons in dienst te komen.

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Stuur dan een mail met je actuele cv naar Cora ( cscheffers@peters.nl