Mechatronica Monteur

Wat ga je doen?

Als Mechatronica Monteur ben je onze specialist op het gebied van frequentieregelaars en besturingskasten. Je bent verantwoordelijk  voor het onderhoud, (de)montage, installatie en ombouw hiervan.

Aan het begin van de werkdag wordt het werk verdeeld door de chef werkplaats. Op sommige klussen werk je samen met collega’s. Is de klus wat kleiner, dan werk je zelfstandig. Wanneer je klaar bent met de opdracht maak je een rapport, eventueel ondersteund met foto’s, waarin je aangeeft wat je allemaal hebt gedaan en wat je bent tegengekomen. Dit rapport wordt opgestuurd naar de klant, zodat zij weten wat er met hun object is gedaan.

Onze monteurs zijn breed inzetbaar. Je werkt niet alleen in onze werkplaats in ‘s-Hertogenbosch, maar ook op locatie bij de opdrachtgever. We zien de vraag naar service en ondersteuning on site steeds toenemen en daar spelen we graag op in. Jij vindt het een uitdaging om storingen op locatie goed en zo snel mogelijk op te lossen; kan niet bestaat niet. Ook installatie van nieuwe frequentieregelaars of revisie van bestaande productielijnen op locatie behoort tot de werkzaamheden. Je vindt het leuk bij vraagstukken over bijvoorbeeld energiebesparing of kostenreductie mee te denken over de mogelijkheden voor de klant.

Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, zorgen wij voor goed gereedschap; zowel in de werkplaats als in onze servicebussen, zodat je nooit met lege handen staat.

Wat breng je mee?

Voor de functie van Mechatronica Monteur ben je in het bezit van een MBO3 of MBO4 diploma in de richting van Mechatronica of Technicus/ Eerste Monteur service en onderhoud elektrotechnische industriële systemen en installaties.

Mocht je een andere technische achtergrond hebben of aantoonbare kennis en kunde hebben op het gebied van mechatronica door werkervaring, dan is deze functie ook zeker interessant voor je!

Je hebt een passie voor techniek en gaat gemotiveerd en enthousiast te werk. Je bent leergierig en nieuwsgierig en deelt jouw kennis ook graag met je collega’s. Je hebt de creativiteit om altijd in oplossingen te denken en technische tekeningen lezen is geen probleem voor jou.

Voor het werken op locatie zijn een VCA certificaat en een Rijbewijs B noodzakelijk, dus heb je deze in bezit, of ben je bereid te behalen.

Wat bieden wij je?

Peters Elektromotoren bestaat al meer dan 100 jaar. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd. We houden van korte lijnen en schakelen snel als dat nodig is. Onze werkplaats is recent gerenoveerd en we investeren continue aan het verbeteren van de werkplekken. Deze zijn dan ook uitgerust met up to date apparatuur en aan het juiste gereedschap zal het je niet ontbreken.

Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We leren hier van elkaar en hebben ook diverse scholingsmogelijkheden waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen.

We bieden je een leuke, afwisselende baan als Mechatronica Monteur met een goed salaris wat gangbaar is in de sector. We vallen onder de CAO Metaal en Techniek, dus je geniet van alle voordelen die daarmee gepaard gaan.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Mark (073-6218888; mwijnstra@peters.nl of Arjan (073-6218888; ascheffers@peters.nl )
Wil je direct solliciteren? Stuur dan een mail met je actuele cv naar Cora (cscheffers@peters.nl )