Mechatronica Monteur

Jouw dag als Mechatronica Monteur bij Peters!

Als Mechatronica Monteur ben je onze specialist op het gebied van frequentieregelaars en besturingskasten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, (de)montage, installatie en ombouw hiervan.

Jouw werkdag begint met overleg met de chef werkplaats en dan wordt het werk verdeeld. Op sommige klussen werk je samen met collega’s en wanneer het karwei wat kleiner is, dan werk je zelfstandig.

Wanneer je klaar bent met de opdracht maak je een rapport, eventueel ondersteund met foto’s, waarin je aangeeft wat je allemaal hebt gedaan en wat je bent tegengekomen. Dit rapport wordt opgestuurd naar de klant, zodat zij weten wat er met hun object is gedaan.

Op zoek naar afwisseling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo werk je niet alleen in onze werkplaats in ‘s-Hertogenbosch, maar ook op locatie bij de opdrachtgever. 

Jij vindt het een uitdaging om storingen op locatie goed en zo snel mogelijk op te lossen. Ook installatie van nieuwe frequentieregelaars of revisie van bestaande productielijnen op locatie behoort tot de werkzaamheden. Je vindt het leuk bij vraagstukken over bijvoorbeeld energiebesparing of kostenreductie mee te denken over de mogelijkheden voor de klant.

En goed gereedschap... maak je daar maar geen zorgen over. Dat regelen wij voor je! In zowel de werkplaats als in onze servicebussen. Je komt nooit met lege handen te staan.

Jij bent...

...iemand met passie voor techniek! Waarbij je gemotiveerd en enthousiast te werk gaat. Daarnaast ben je leergierig en nieuwsgierig en vind je het leuk om kennis te delen met je collega's. Je hebt de creativiteit om altijd in oplossingen te denken en technische tekeningen lezen is geen probleem voor jou.

Wat je nodig hebt voor de functie Mechtronica Monteur, zie je hier links.

Maar mocht je een andere technische achtergrond hebben of aantoonbare kennis en kunde hebben op het gebied van werktuigbouwkunde of engineering door werkervaring, dan is deze functie ook zeker interessant voor je! 

Solliciteer direct

En dit krijg je van ons!

Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We leren hier van elkaar en hebben ook diverse scholingsmogelijkheden waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen.

We bieden je een leuke, afwisselende baan als Mechatronica Monteur met een goed salaris wat gangbaar is in de sector. We vallen onder de CAO Metaal en Techniek, dus je geniet van alle voordelen die daarmee gepaard gaan.

Wil je meer informatie of direct solliciteren?
Stuur een mail met je actuele cv naar Cora ( cscheffers@peters.nl )