Waar we trots op zijn

Plaatsen van energiebesparende elektromotoren

Elektromotoren vormen het kloppende hart van elk machinepark. Door te kiezen voor energiezuinige motoren, kan het energieverbruik aanzienlijk verminderd worden.

Bekijk project

Productieband nalopen voor ingebruikname

De productielijn is er. Stilstaand dat wel. Voor in gebruik name moest deze productieband daarom nagelopen worden en preventief onderhouden. En dat alles op korte termijn en volgens een strakke planning, zodat deze fabriek nog dit jaar flink kan opschalen.

Bekijk project

Reviseren industriële tandwielkast

Er worden strenge eisen gesteld aan de aandrijving die de productie in de voedingsmiddelenindustrie draaiende houdt. Zo ook voor deze industriële tandwielkast die op de top van zijn kunnen presteert. Niet zo gek dat deze aan slijtage onderhevig is.

Bekijk project

Lagerschade in Scraped Surface Heat Exchanger

De nog geen jaar oude Perfector liet al snel na installatie van zich horen. De normaalgesproken fluisterstille warmtewisselaar maakte een hels kabaal waaruit bleek dat er dringend hulp ingeschakeld moest worden om dit defect zo snel mogelijk onder controle te krijgen.

Bekijk project

Reviseren van riemvariator om het productieproces te waarborgen

Aandrijftechniek speelt een belangrijke rol in de industrie. Een onderdeel zoals deze riemvariator is daarbij de schakel die zorgt voor een soepele verandering in het koppel van de motor. U kunt zich voorstelen dat tijdig onderhoud van belang is om het productieproces soepel te laten verlopen en daarmee de continuïteit te waarborgen.

Bekijk project

Levering elektromotoren en Vacon drives voor distributiecentrum van supermarktketen

Voor een supermarktketen die ernaar streeft om het meest duurzame distributiecentrum te ontwikkelen hebben wij 6 stuks 250Kw elektromotoren en Vacon drives mogen leveren voor de koeling.

Bekijk project

Revisie complete productielijn bij producent van energy bars

Tijdens een geplande productiestop hebben we 2 complete productielijnen gereviseerd.

Bekijk project

Uitwisselen ABB IE1 voor IE4-motoren in geconditioneerde opslag

Klimaatinstallaties regelen het binnenklimaat van een gebouw en leveren zo een belangrijke bijdrage aan het functioneren en de kwaliteit van de producten. Ze vragen om regelmatig onderhoud en beheer. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de installaties, maar zorgt er ook voor dat het klimaat in uw bedrijfspand optimaal blijft.

Bekijk project